Maukkaat luomutuotetut mungpavut sopivat erinomaiseti idätykseen, mutta käyvät mainiosti myös esimerkiksi kastikkeisiin, salaatteihin, pataruokiin ja kasvispihveihin.
Käyttö: Liota yön yli (10-12 h). Vaihda vesi ja keitä noin 20-30 minuuttia.
Älä käytä papuja raakana (paitsi idättämiseen).
Ainesosat: kuivattu mungpapu*
*=luomu
Pakattu tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä ja soijaa.
Ravintosisältö / 100g:
Energiaa 1324 kJ / 314 kcal
Rasvaa 2,4 g
/josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatteja 44,2 g
Proteiinia 20,1 g
Ravintokuitua 18,1 g
Suolaa 0,05 g
Alkuperämaa: Uzbekistan (alkuperämaa saattaa vaihdella erittäin, tarkista pakkauksesta)
Maahantuoja, pakkaaja: Aduki, Suomi
Paino | 0,500 kg |
---|
Copyright 2025 © Vegekauppa.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.