Toimituskulut alkaen 4,99€, yli 65€ tilauksiin ilmainen toimitus!

TOIMITUSTAVAT
Postituspäivämme ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Poikkeuksista (esim. juhlapyhät) ilmoitamme tarvittaessa erikseen; pääsääntöisesti arkipyhille osuvat postituspäivät siirtyvät yhdellä päivällä.


Matkahuolto

Lähellä-paketti 4,99 €

Paketti kuljetetaan vastaanottajan valitsemaan Matkahuollon palvelupisteeseen. Mikäli noutopistettä ei ole valittu, toimitetaan paketti vastaanottajan osoitetta lähimpään palvelupisteeseen.

Paketin maksimipaino on 30 kg. Erittäin suuria lähetyksiä, joiden tilavuus on yli 0,5 m3, ei voida toimittaa Keskon pisteisiin, vaan ne ohjataan noudettaviksi lähimmältä Matkahuollon asemalta tai asiamiespisteestä. Myöskään R-kioskit eivät pysty vastaanottamaan tilavuudeltaan yli 0,5 m3 kokoisia lähetyksiä. 

Matkahuollon kotiinkuljetus (Kotijakelu) 12,90 €

Matkahuollon Kotijakelun avulla saat paketin kotiovellesi kaikkialla Suomessa. Jakeluaika sovitaan tekstiviestitse suoraan Matkahuollon kanssa. Paketti jaetaan jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä.


MAKSUTAVAT

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutavat määräytyvät maksunvälittäjiemme Klarnan ja Paytrailin tarjoamien vaihtoehtojen mukaisesti:

Verkkopankkimaksu
Debit-kortit
Luottokortit
Lasku
Osa- ta erämaksu
Mobiilimaksu

Tilaa Vegekaupan uutiskirje!

Inspiraatiota, tietoa, uutuuksia, tarjouksia – tätä kaikkea saat kun tilaat uutiskirjeemme.