Adukipapu on maukas luomupapu, joka sopii murenevan rakenteensa ansiosta erityisen hyvin kasvispihveihin ja murekkeisiin sekä pataruokiin. Se toimii myös kylmänä esimerkiksi salaateissa.
Käyttö: Liota 8 tuntia ja keitä sen jälkeen 30-45 minuuttia.
Raa’at pavut voivat olla terveydelle vaarallisia.
Ainesosat: kuivattu adukipapu*
*=luomu
Pakattu tilassa, jossa käsitellään myös pähkinöitä, siemeniä, soijaa.
Ravintosisältö / 100g:
Energiaa 1377 kJ / 329 kcal
Rasvaa 0,5 g
/josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraatteja 62,9 g
/josta sokereita 2,4 g
Proteiinia 19,9 g
Ravintokuitua 12,7 g
Suolaa 0,01 g
Alkuperämaa: Kiina (alkuperämaa saattaa vaihdella erittäin, tarkista pakkauksesta)
Maahantuoja, pakkaaja: Aduki, Suomi
| Paino | 0,500 kg |
|---|