Toimituskulut alkaen 4,99€, yli 65€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Lapsiperheen vegaanikeittokirja

26,90 

Aikaisempi alin hinta: 26,90 .

Elina Innasen ja Suvi Auvisen vegaaninen ruokakirja lapsiperheille.

15 varastossa

Kuvaus

Lapsiperheen vegaanikeittokirja vinkkaa maistuvaa kasvisruokaa koko perheelle! Suomen ensimmäinen vegaaninen keittokirja koko perheen makuun on täällä. Asiantuntijoiden kanssa koostettu teos auttaa arjen kiireessä. Jokainen haluaa ruokkia lapsensa mahdollisimman terveellisesti ja herkullisesti. Miten nämä kaksi asiaa yhdistetään? Entä miten saan lapset syömään enemmän kasviksia?

Lapsiperheen vegaanikeittokirja koostuu kuukauden ruokalistasta, joka on koottu yhdessä ravitsemusalan asiantuntijoiden kanssa. Arkiruokien ohella herkuttelua ei ole unohdettu. Reseptien lisäksi kirjasta löytyy tiiviisti perustietoa lasten täysipainoisen vegaaniruokavalion toteuttamiseen sormiruokailijoista perheen teineihin.

Tekijäparina toimii suomalaisen kasvissyönnin voimakaksikko. Ruokabloggaaja ja palkittu keittokirjailija Elina Innanen on tullut tunnetuksi supersuositusta Chocochili-blogistaan. Lapsiperheen vegaanikeittokirja on Innasen kuudes keittokirja. Toimittaja ja tietokirjailija Suvi Auvinen on vegebisneksen haluttu huippuosaaja ja ammattipedagogi.

Lisätiedot

Tilaa Vegekaupan uutiskirje!

Inspiraatiota, tietoa, uutuuksia, tarjouksia – tätä kaikkea saat kun tilaat uutiskirjeemme.