Täyteläisen pehmeä ja makea valkosuklaamansikka on ihastuttava herkku jo sellaisenaan, mutta sitä voi hyödyntää monipuolisesti myös leivonnassa ja jälkiruokien valmistuksessa! Suklaamansikoita voi lisätä esimerkiksi leivonnaisiin, ja niitä voi käyttää jälkiruoka-annosten viimeistelyyn ja koristeluun.
Ainesosat: valkosuklaa* 90% (raakaruokosokeri*, kaakaovoi*, kookosmaitojauhe*, merisuola), mansikka* 10*%.
*= luomu
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), mantelia, seesaminsiemeniä, lupiinia ja heraproteiinia (maidosta).
Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa 2474kJ / 592 kcal
Rasvaa 40,1 g
/josta tyydyttynyttä 24,4 g
Hiilihydraatteja 54,3 g
/josta sokereita 50,2 g
Proteiinia 1,7 g
Suolaa 0,29 g
Valmistaja: Foodin, Vaajakoski
Paino | 0,050 kg |
---|
Copyright 2025 © Vegekauppa.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Inspiraatiota, tietoa, uutuuksia, tarjouksia – tätä kaikkea saat kun tilaat uutiskirjeemme.