Foodinin Gingerbread-raakasuklaassa kohtaavat rakastetut maut: suklaa ja piparkakku. Tätä makuyhdistelmää harva voi vastustaa! Kaakaopitoisuus 51%.
Raakasuklaat tehdään Foodinin Vaajakosken tehtaalla käsityönä nimensä mukaisesti raaoista, Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopavuista, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla. Suklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Raakasuklaiden valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matala, alle 42 asteen lämpötila varmistaa, että kaakaopavun ravinteet säilyvät paremmin.
Ainesosat: kaakaonibs*, kookossokeri*, kaakaovoi*, kookoshiutale*, kaneli*, muskottipähkinä*, neilikka*, kardemumma*, maustepippuri*, muskottipähkinän kukinto*, inkivääri*
*=luomu
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Ravintosisältö / 100g:
Energiaa 1965 kJ / 470 kcal
Rasvaa 33,2 g
/josta tyydyttynyttä 21,2 g
Hiilihydraatteja 36,4 g
/josta sokereita 32,4 g
Proteiinia 6,2 g
Suolaa <0,1 g
Valmistaja: Foodin, Vaajakoski
Paino | 0,040 kg |
---|
Copyright 2021 © Vegekauppa.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Inspiraatiota, tietoa, uutuuksia, tarjouksia – tätä kaikkea saat kun tilaat uutiskirjeemme.