Koivusokeri on mahtava makeuttaja suoraan Suomen luonnosta! Koivusokerin ksylitoli edistää hampaiden terveyttä, maistuu riittävän makealle ja sopii erinomaisesti kaikkeen makeuttamiseen.
Koivusokeri on huikea sokerinkorvike. Koivusokerin glykeeminen indeksi on vain 7 (vrt. sokeri 68) ja se kohottaa verensokeria hyvin maltillisestii. Koivusokeria voi käyttää “tavallisen” sokerin tavoin, koska se on makeudeltaan ja rakenteltaan samanlaista. Koivusokeri kestää kuumentamisen ja sopii siten hyvin leivontaan.
Ainesosat: ksylitolikoivusokeri
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Ravintosisältö per 100g:
Energiaa 1000 kJ / 240 kcal
Rasvaa 0 g
/josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatteja 100 g
/josta sokereita 0 g
Ravintokuitua 0 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g
Valmistaja: Foodin, Vaajakoski
Paino | 0,200 kg |
---|
Copyright 2021 © Vegekauppa.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Inspiraatiota, tietoa, uutuuksia, tarjouksia – tätä kaikkea saat kun tilaat uutiskirjeemme.