Vegaanisella ”juustoraasteella” täytetty puolituore luomuravioli. Herkuttele esimerkiksi peston kera! Pasta säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja siitä tulee keitettynä noin 450 g pastaa.
Käyttö: Kiehauta 2,5 l vettä, lisää pasta ja keitä 12-15 minuuttia.
Ainesosat: taikina: durumvehnämannasuurimo*, vesi; täyte (40%): vegaaninen juusto* 45% (vesi, kookosrasva*, perunatärkkelys*, merisuola, sakeuttamisaine: agar agar*), korppujauho* (vehnäjauho*, hiiva*), purjo*, merisuola, emulgointiaine: soijalesitiini*, pippuri*.
*=luomu
Saattaa sisältää jäämiä selleristä ja maidosta.
Ravintosisältö / 100g:
Energiaa 1242 kJ / 294 kcal
Rasvaa 5,8 g
/josta tyydyttynyttä 4,8 g
Hiilihydraatteja 52 g
/josta sokereita 1,9 g
Proteiinia 7,7 g
Suolaa 1,6 g
Valmistaja: D’Angelo Pasta GmbH, Saksa
Paino | 0,250 kg |
---|
Copyright 2021 © Vegekauppa.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Inspiraatiota, tietoa, uutuuksia, tarjouksia – tätä kaikkea saat kun tilaat uutiskirjeemme.