Hirssi on viljatuotteiden tapaan käytettävä, luonnostaan gluteeniton ravintorikas siemen. Hirssi sisältää runsaasti mm. rautaa ja magnesiumia.
Hirssi soveltuu erityisen hyvin herkullisen hirssipuuron valmistamiseen, kasvispihvien sidosaineeksi sekä lisukkeeksi riisin tapaan.
Käyttö: Huuhdo hirssi ennen valmistamista. Keitä noin 25 minuuttia. 1 osa hirssiä / 3 osaa vettä.
Ainesosat: kuorittu kokonainen hirssi*
*=luomu
Pakattu tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä ja soijaa.
Ravintosisältö / 100g:
Energiaa 1582 kJ / 378 kcal
Rasvaa 4,2 g
Hiilihydraatteja 71 g
Proteiinia 11,2 g
Ravintokuitua 8,5 g
Suolaa 0,0125 g
Alkuperämaat: Kiina, Ukraina
Maahantuoja, pakkaaja: Aduki, Suomi
Paino | 0,500 kg |
---|
Copyright 2021 © Vegekauppa.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Inspiraatiota, tietoa, uutuuksia, tarjouksia – tätä kaikkea saat kun tilaat uutiskirjeemme.