Adukipapu on maukas luomupapu, joka sopii murenevan rakenteensa ansiosta erityisen hyvin kasvispihveihin ja murekkeisiin sekä pataruokiin. Se toimii myös kylmänä esimerkiksi salaateissa.
Käyttö: Liota vähintään 8 tuntia ja keitä sen jälkeen 20-30 minuuttia.
Raa’at pavut voivat olla terveydelle vaarallisia.
Ainesosat: kuivattu adukipapu*
*=luomu
Ravintosisältö / 100g:
Energiaa 1377 kJ / 329 kcal
Rasvaa 0,53 g
Hiilihydraatteja 50,2 g
Proteiinia 19,9 g
Ravintokuitua 12,7 g
Suolaa 0 g
Alkuperämaa: Kiina
Maahantuoja, pakkaaja: Aduki, Suomi
Paino | 0,500 kg |
---|
Copyright 2021 © Vegekauppa.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Inspiraatiota, tietoa, uutuuksia, tarjouksia – tätä kaikkea saat kun tilaat uutiskirjeemme.